In-FCTA Festival

CA EN ES

Ermita Sant Josep

In-FCTA té la voluntat de posar en valor els indrets més característics de la zona i l’ermita de Sant Josep és un dels llocs emblemàtics del municipi de Bot. Una natura salvatge, rocosa i extremadament romàntica, convereteixen l’indret en un espai idíl·lic. In-FCTA hi portarà el cinema a la fresca enguany si les inclemències meteorològiques no ho impedeixen.

Plaça Església

In-FCTA té la voluntat de posar en valor els indrets més característics de la zona i la plaça de l’església ho és en tants sentits que no podíem no incloure-la com un dels llocs preferits per al cinema a la fresca d’IN-FCTA 2019. Serà l’escenari de la gala inaugural, ja que enguany és encara més protagonista: va ser l’escenari escollit com a localització principal per Ivan Massagué i l’equip que va dissenyar el curtmetratge oficial del festival d’enguany, Sota el cartell: l’origen.

Zona Poliesportiva

In-FCTA té la voluntat de posar en valor els indrets més característics de la zona i el camp de futbol municipal té molta història. Reconvertit amb un gran parc cinematogràfic, donarem una segona vida a aquest emplaçament per al 3r Concurs de Curtmetratges In-FCTA 2019 i la gala de lliurament de premis d’In-FCTA 2019

Cinema Club Bot

In-FCTA té la voluntat de posar en valor els indrets més característics de la zona i un dels imprescindibles és el Cinema Club Bot, la fortalesa del cinema a Bot, la muralla del qual defensa amb cura i dedicació Josep Mulet, gran actiu del festival i col·laborador incansable d’In-FCTA. Un cinema que és una relíquia, va ser inaugurat un 18 de juliol de 1963 amb una pel·lícula compromesa, La guerra secreta de Sor Catherine. In-FCTA manté aquest esperit de revolta i entre tots ens esforcem per fer-lo reeixir encara més, conservar-lo i millorar-lo sempre.