In-FCTA Festival

CA EN ES

Jurat In-FCTA 2022

malena-alterio

Malena Alterio

És una actriu argentino-espanyola que ha participat en nombroses obres interpretatives de gran renom arreu del país i del continent americà. Filla de la llegenda cinematogràfica Héctor Alterio, va debutar al cinema el 2001 amb El Palo, dirigida per Eva Lesmes co-protagonizada por Adriana Ozores, Carmen Maura y Maribel Verdú, i que li va valdre una nominació als Premis Goya com a millor actriu revelació. Des de llavors, ha destacat en personatges còmics per la televisió amb sèries com Aquí no hay quién viva o La que se avecina, i en films com La Torre de Suso, de Tom Fernández; Perdiendo el este, de Paco Caballero, o Toscana, de Pau Durà.

Canco Rodríguez

Juan José Rodríguez, més conegut com a Canco Rodríguez és un actor espanyol de cinema, teatre, teatre musical i televisió. Va començar la seua formació com a periodista, però la seua passió era la interpretació i va deixar el periodisme per traslladar-se a Madrid a l’Escola de Cristina Rota. El paper que el va catapultar a l’èxit va ser el Barajas de la telesèrie Aída, paper que va interpretar des de 2004 fins a 2015. També ha actuat a Los Serrano o Hospital Central. A la gran pantalla l’hem vist participant en films com Fuga de cervells i Fuga de cervells 2 i ha fet teatre musical amb Hoy no me puedo levantar i teatre social amb El Jurado, sota la direcció d’Andrés Lima.
Francesc_Orella

Francesc Orella

Famós actor català de cinema, televisió, teatre i doblatge, principalment conegut darrerament pel paper de Merlí a la sèrie de TVC Merlí. Altres sèries conegudes de TV3 en les quals ha aparegut són Estació d’enllaç, Secrets de Família, així com a El comisario, de Telecinco. Després de formar-se a l’Institut del Teatre i al Herbert Berghoff Studio de Nova York, va debutar al cinema l’any 1989 amb El pont de Varsòvia, de Pere Portabella. Des de llavors no ha parat de prodigar una gran carrera en què ha treballat amb directors com Ventura Pons a El perquè de les coses o Morir (o no), Ken Loach a Terra i llibertat o Cesc Gay a la guardonada Truman, entre d’altres.
deborah-borque

Déborah Borque

Débora Borque es dedica a la Direcció de Càsting a l’Street Càsting. Al 2014 va fundar La Cazatalentos Casting, un projecte que aposta pel càsting no només en sala, sinó també al carrer i pel descobriment de nous talents. Llicenciada en Belles Arts, Dansa Clàssica i Doctora en Creativitats Aplicada, ha estat avalada per diversos premis nacionals en arts visuals i plàstiques i beques internacionals a Berlín o Nova York.

Arriba l’edició més ambiciosa del Festival de Cinema In-FCTA!

In-FCTA és cinema, música, cultura i art, un festival gastronòmic i vinícola.⁣ És alegria, riure fins no poder més i gaudir de bona gent. És una porta oberta a nou inici! Un Festival de curtmetratges, que vol donar ales a tots els somiadors.⁣⁣⁣​

Si encara no ho has viscut, que no t’ho expliquin. Fes-te amb la teva acreditació!