Juli Fàbregas

Veterà actor amb una fèrtil trajectòria tant en televisió com en cinema i teatre, Juli és un intèrpret amb molta presència, capaç d’interpretar personatges molt diversos, per això és un habitual de les principals sèries de màxima d’audiència de Televisió Espanyola, TV3, Antena 3, Cuatro i Telecinco.

Actualment és el President del Jurat del Calella Film Festival i, enguany, també serà membre del Jurat de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA2019.

Mireia Aixalà

Va estudiar art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, i va debutar al teatre el 1997. També ha treballat en cinema i televisió, ha fet lectures teatrealitzades i d'actriu de doblatge. Al 2013 va guanyar el Premi Ercilla a millor actriu revelació.

És una actriu molt reconeguda en el panorama català, en què la coneixem per papers emblemàtics a TV3 com a La memòria dels cargols (1999), Lo Cartanyà (2005-2007) i ara a Les noies de l'hoquei (2019).

Ens congratula poder comptar-hi com a membre del Jurat de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA2019.

Jordi Díaz

Interessat per la interpretació des de ben jove, mentre cursava estudis primaris va realitzar obres de teatre amb companyies amateurs, i també recitava poemes i textos propis. Més tard, va treballar en diverses activitats fora de la interpretació, i per obrir-se camí com a actor a través d’agències, càstings i televisions locals sense haver estudiat interpretació. El seu primer paper important va ser el d’en Fede a la sèrie El cor de la ciutat, el personatge que coneixem molts catalans i catalanes, i que va robar-nos el cor.

A banda de la seua participació en la coneguda sèrie de TV3, ha participat en obres de teatre, i ha realitzat col·laboracions a programes com El Club a TV3 i a De 4 a 7 a Catalunya Ràdio, amb Xavier Graset.

Estem encantats de comptar amb ell com a membre del Jurat de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA2019.

Jorge Sanz

Jorge Sanz debutava als nou anys, a la pel·lícula La miel de Pedro Masó. El 1982, després del seu paper a Conan el Bàrbar, va protagonitzar Valentina. Crónica del alba. La naturalitat i el talent davant les càmeres el van convertir en un dels actors joves més prometedors del cinema espanyol.

Amb Vicente Aranda va rodar algunes de les pel·lícules més importants de la seua carrera, ja amb personatges adults. Entre elles destaca Si te dicen que caí, que li va valer el Goya a la millor interpretació masculina protagonista. Una gran tasca interpretativa a Belle Époque el va confirmar com a intèrpret de projecció internacional. Des de llavors encadena treballs de gran qualitat i demostra la seua versatilitat.

El 2003 li arriba l'oportunitat de donar el salt al teatre amb Arsénico, por favor. El 2010 va crear una minisèrie per a Canal +, ¿Qué fue de Jorge Sanz?, juntament amb David Trueba . Es tracta d'una valenta ficció en clau de comèdia basada parcialment en fets reals, en què l'actor s'interpreta a si mateix en un moment de declivi professional, mala situació econòmica i desorientació personal.

Enguany també forma part del Jurat de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA2019, i li estem molt agraïts.

Alba Florejachs

Alba Florejacks ha actuat en diversos escenaris de la seua ciutat natal, Barcelona, ​​amb obres com, per exemple, L'avar, de Molière, el 2016. El 2018 va ser reconeguda pel paper de Dolors a l'obra de Roger Torn, Distància, a la Sala Beckett de Barcelona.

Paral·lelament, ha participat en diverses produccions de sèries de televisió tant per a canals de televisió espanyols com catalans. Els més coneguts són els de la sèrie de sàtira Polònia de TV3 (des del 2012), en què imita Susana Díaz, i el seu programa germà, Crackòvia (2013-14), en què ha imitat Laia Sanz, per exemple, motociclista catalana i campiona del món.

Alba Florejachs és polivalent i el seu talent li permet variar entre papers dramàtics i humorístics, tant a l'escenari teatral com al cinema i la televisió. Entre els seus darrers treballs hi ha Merlí (2015-2018) i Benvinguts a la família (2018-2019). Enguany, li agraïm també que forme part del Jurat de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA2019.