In-FCTA Festival

CA EN ES

Jurat

Jurat del 4t concurs de curtmetratges In-FCTA

Antonia San Juan | Actriu, directora, productora i guionista cinematogràfica.
La passió artística d’Antonia va molt més enllà de la interpretació en totes les seves formes. Antonia dirigeix, escriu, produeix, i també troba temps per a la pintura, el disseny i la poesia. En el món del cinema i el teatre té una carrera impecable amb èxits sonors com Todo sobre mi madre o Mi lucha i darrerament l’hem vist a El Hoyo, pel·lícula que protagonitza Ivan Massagué, i en què també hem gaudit de la seua interpretació. In-FCTA agraeix la seua participació en aquest jurat online. És un plaer comptar amb Antonia San Juan en el jurat de 2020.
Fàtima Vilà | CEO d’FX Animation
Fàtima Vilà és directora d’una de les escoles referents del món del cinema i el 3D, i és a més productora executiva, directora i actriu de teatre, experta en arts escèniques i professora d’actuació. Té experiència en el món de la publicitat i el màrqueting i és una ferma defensora del paper de la dona en l’empresa, l’entreteniment i les arts. És un plaer comptar amb Fatima Vilà en el jurat de 2020.
Itziar Castro | Actriu i cantant

Gran actriu reconeguda sobretot entre el públic pel seu paper de Goya a Vis a Vis i per participar en pel·lícules com Campeones o Pieles, per la que va ser nominada als Premis Goya com a millor actriu revelació.
Té un caràcter envolupant i sent una gran passió per la seua feina i el món del cinema en general. És un plaer comptar amb Itziar Catro en el jurat de 2020.Té experiència en el món de la publicitat i el màrqueting i és una ferma defensora del paper de la dona en l’empresa, l’entreteniment i les arts. És un plaer comptar amb Fatima Vilà en el jurat de 2020.

Aïda Boix | Directora de Lo Pati i membre de l’equip organitzatiu de MonFILMAT
Aïda Boix és la directora de Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre, llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, on també va cursar el Màster d’Estudis Avançats en Història de l’Art en l’especialitat l’Art en la Societat, i ha treballat al departament de recerca i investigació del Museu del Vaticà i al MACBA, en aquest últim centre ho va fer a través d’una beca. A mónFILMAT, n’és un membre ben actiu de l’organització. mónFILMAT era el primer festival de cinema de les Terres de l’Ebre que havia nascut amb la intenció de complementar l’oferta cultural cinematogràfica del territori i proposar una activitat on la base era el cinema però que volia ser més que una simple projecció de pel·lícules. In-FCTA i mónFILMAT tenen objectius corals i és un plaer comptar amb Aïda Boix en el jurat de 2020.