In-FCTA Festival

CA EN ES

Termes i condicions d’ús

CONDICIONS GENERALS D’ÚS
In-FCTA, amb domicili al carrer AVINGUDA CATALUNYA 30, BOT, 43785 Tarragona amb CIF G 43921428, Ostenta la propietat d’aquest lloc web. L’accés al lloc web https://c00881infcta.infcta.com, implica sense reserves l’acceptació de les presents Condicions Generals d’Ús que l’USUARI afirma comprendre íntegrament.
Les presents condicions generals regeixen única i exclusivament per a l’ús del lloc web https://infcta.com per part dels USUARIS que accedeixin al mateix. Les presents condicions generals s’exposen a l’USUARI a la pàgina principal del web https://infcta.com (zona inferior) i es donarà accés a aquestes cada vegada que un usuari introdueix les seves dades en els formularis existents, perquè les llegeixi, les imprimeixi, arxivi i accepti a través d’internet. L’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web i els serveis que s’ofereixen en el mateix per a la realització d’activitats contràries a la llei ia respectar en tot moment les presents condicions.
La utilització del lloc web https://c00881infcta.infcta.com no comporta l’obligatorietat d’inscripció de l’USUARI, excepte si aquest USUARI desitja utilitzar determinats serveis, on caldrà que es registri cobrint un formulari i aquesta subscripció es regirà per les condicions específiques en cada cas. Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’USUARI a realitzar un bon ús de la web. Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades i propietat intel·lectual.
Expressament es prohibeix els següents:
Realitzar accions que puguin produir al lloc web o a través del mateix per qualsevol mitjà, qualsevol tipus de dany als sistemes o a tercers.
Realitzar sense la deguda autorització qualsevol tipus de publicitat o informació comercial directament o de forma encoberta, l’enviament de correus massius o enviament de grans missatges amb la finalitat de bloquejar servidors de la xarxa.
Els responsables del lloc web https://c00881infcta.infcta.com podran interrompre en qualsevol moment l’accés al seu lloc web si detecten un ús contrari a la legalitat, la bona fe o a les presents Condicions Generals d’ús.

CONTINGUTS
Els continguts incorporats han estat elaborats i inclosos utilitzant fonts internes i externes de tal manera que únicament es fa responsable pels continguts elaborats de forma interna. Queda reservat el dret a modificar en qualsevol moment els continguts existents al lloc web.

DRETS D’AUTOR I MARCA
Tots els continguts que es recullen es troben protegits pels drets d’autor i la seva còpia en qualsevol forma està prohibida sense autorització, (excepte les fotografies especificades amb llicència Creative Commons). Per a l’elaboració de continguts, al web s’utilitzen fonts externes en determinades ocasions i també s’estableixen links a articles o informacions de tercers citant sempre la font. El legítim titular dels drets d’autor d’aquestes informacions així incloses podrà sol·licitar en qualsevol moment l’eliminació de les referides referències. El banc d’imatges Creative Commons utilitzat per a la creació de contingut és https://pixabay.com/

ÚS DE CONTINGUTS
In-FCTA no es fa responsable de l’incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l’usuari en el seu accés al web i / o en l’ús de les informacions contingudes en la mateixa. In-FCTA no serà responsable dels danys i perjudicis produïts o que puguin produir-se, qualsevol que sigui la seva naturalesa, que es derivin de l’ús de la informació, de les matèries contingudes en https://c00881infcta.infcta.com i dels programes que incorpora .
Fem tot el possible per assegurar que tota la informació continguda en aquest lloc web sigui correcta i actualitzada. No obstant això, a causa de la naturalesa del contingut no sempre podem estar segurs que les publicacions són correctes i poden contenir errors. Si troba un error contacteu amb nosaltres tan aviat com sigui possible per poder corregir-ho.