In-FCTA Festival

CA EN ES

Política de privacitat

Aquesta política de privacitat ha estat actualitzada el 10 d’abril de 2019.

A In-FCTA, hem adequat aquesta web a les exigències de:

RGPD (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la Unió Europea.

LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.

TITULAR DEL LLOC WEB
Responsable del tractament de dades personals: In-FCTA
NIF / CIF: G 43921428
Direcció: AVINGUDA CATALUNYA 30, BOT, 43785 Tarragona
Correu electrònic: info@infcta.com
Activitat: promoció cultural

A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que enviïs rebran el tractament de dades de “Usuaris”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent. En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

– Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics dels que se’t informarà prèviament amb absoluta transparència.

– Principi de minimització de dades: Només demanem les dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim.

– Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament.

– Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Et garantim que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Què és una dada personal?

“Dada Personal” és qualsevol informació relativa a una persona que ens és facilitada quan aquesta persona visita el nostre lloc web. Entre d’altres, s’inclouen el nom, cognoms i l’adreça de correu electrònic.

Com hem obtingut les dades

Les dades personals que tractem a In-FCTA provenen del Formulari de Contacte que posem a la teva disposició perquè puguis sol·licitar més informació o t’inscriguis a les nostres activitats.
En el formulari de contacte sol·licitem les següents dades: Nom i e-mail, per respondre els teus dubtes i preguntes. Aquestes dades estan ubicats als servidors de 3w2, SINGLEHOP Amsterdam, Països Baixos, dins de la Unió Europea.

Quins drets pots exercir respecte a les teves dades

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a In-FCTA, estem tractant dades personals. Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se al tractament.
Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas In-FCTA, deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

– El tractament estigui basat en el consentiment.
– Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
– El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Com exercir els teus drets

Podràs exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió / oblit, oposició, limitació del tractament, així com el dret a la portabilitat de les dades directament al Centre de privacitat i protecció de dades:

Centre de privacitat i protecció de dades
https://infcta.com/centre-de-privacitat-proteccio-de-dades/

Responsable: In-FCTA. Dominis: infcta.com/. Direcció postal: AVINGUDA CATALUNYA 30, BOT, 43785 Tarragona. Correu electrònic: info@infcta.com

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals

Per accedir i / o navegar pel lloc web de https://.infcta.com no cal aportar cap dada. El caràcter obligatori s’estableix per utilitzar el formulari de contacte i en les peticions d’activitats. En cas de no proporcionar les dades requerides no serà possible prestar el servei o funcionalitat sol·licitats.

In-FCTA disposa del consentiment legal requerit per a la publicació a través de recursos multimèdia de les activitats culturals realitzades per menors d’edat. In-FCTA, no tracta dades de menors d’edat en aquest lloc web, ja que únicament es permet la utilització de serveis a través del lloc web a persones majors d’edat amb plena capacitat per actuar en el tràfic jurídic.

Les dades proporcionades al registrar-se com usuari, els recopilats per qualsevol dels mitjans o canals de contacte identificats en el lloc web (inclosos xats o trucades telefòniques), i els recollits a través dels serveis d’In-FCTA, s’utilitzen amb la finalitat de gestionar el compte i serveis sol·licitats pels usuaris, tant a nivell tècnic com a nivell comptable, fiscal i administratiu, i / o per notificar-los incidències o qualsevol informació d’interès sobre les activitats desenvolupades. La base legitimadora del tractament de les dades és el consentiment de l’usuari.

Promocions: In-FCTA, utilitza les dades de contacte proporcionades pels usuaris per enviar-los, per mitjans electrònics o no, informació sobre les millores que va implementant, i per mantenir-los informats sobre les novetats que considera que poden ser del seu interès, és a dir, en relació exclusivament sobre el Festival de Cinema de la Terra Alta. In-FCTA, és absolutament contrari a la pràctica del spamming: l’usuari és qui decideix -i autorització si vol rebre o no aquest tipus de comunicacions, bé al registrar-se com usuari, i, per tant, acceptant la present política, o bé en sol·licitar informació d’aquest tipus per qualsevol dels mitjans de contacte que preveu el lloc web. La base legitimadora del tractament és el consentiment.

Exercici de drets pels interessats: les dades proporcionades s’utilitzen amb la finalitat d’atendre i donar resposta als interessats que exercitin els seus drets d’acord amb la normativa sobre protecció de dades. Les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d’aquesta finalitat i del tractament de les dades .

Notificacions sobre protecció de dades: les dades proporcionades s’utilitzen amb la finalitat de gestionar els incidents i notificacions relacionats amb la seguretat de conformitat amb la normativa sobre protecció de dades. La base legitimadora del tractament és el compliment d’una obligació legal i les dades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es van demanar i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d’aquesta finalitat i del tractament de les dades .

Formulari de contacte: La finalitat no és altra que posar-nos en contacte per respondre les qüestions o la sol·licitud d’informació que qualsevol usuari pot sol·licitar a través dels formularis de contacte d’aquest lloc web. En aquests formularis de contacte sol·licitem les següents dades personals: Nom, i E-mail. Són les dades mínimes necessàries per poder resoldre dubtes i qüestions que ens vulguis plantejar. La base legitimadora del tractament és el consentiment.

Aquestes dades que ens facilites a l’enviar un formulari són de caràcter personal. Al facilitar aquesta informació, prèviament ens has hagut de donar el teu consentiment perquè la mateixa sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per In-FCTA, només de la forma i amb la finalitat descrites a l’Avís Legal, Condicions d’ús i en la política de privacitat.

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les teves dades personals: Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull. Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web. També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que es detallen en la política de cookies.

In-FCTA, pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de In-FCTA, es regirà per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

In-FCTA, sota cap concepte ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Qui ens legitima per tractar les teves dades

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment que ens dones abans d’enviar un formulari. També ens legitima el compliment de les obligacions legals i l’interès legítim.

Categoria de les dades que recollim

Les categories de dades que recollim a In-FCTA, només són dades identificatives bàsiques, de manera que no són categories de dades especialment protegides.

Quant de temps conservem les teues dades

Les dades personals enviades les conservarem fins que ens demanis la seva supressió.

A qui comuniquem les teues dades

Algunes de les eines que fem servir per a tractar les teves dades estan contractades a tercers. D’aquesta manera, per a prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, In-FCTA, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

3w2 SC:  Serveis d’allotjament web.
PayPal: procés de pagaments.
Google Analytics: un servei analític prestat per Google, Inc., companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( “Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a http://www.softwarecgr.com a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús d’In-FCTA (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Cada vegada que navegues per https://infcta.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Amb aquest objectiu, aquesta web utilitza els serveis de Google Analytics. Aquesta informació es fa servir per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la base d’usuaris d’In-FCTA

Seguretat de les dades recopilades

En In-FCTA, ens comprometem en l’ús i tractament de les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

In-FCTA no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers. Pel que fa a la confidencialitat del processament, In-FCTA, s’ha d’assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per In-FCTA, per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat ( ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-In-FCTA, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement. In-FCTA, no serà responsable de les incidències que puguin sorgir al voltant de dades personals quan aquestes es derivin d’una falta de diligència de l’USUARI pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus i dades personals.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://infcta.com/ exonerant a In-FCTA, de qualsevol responsabilitat referent a això. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta.

In-FCTA, posa a disposició dels usuaris tots els mitjans perquè pugui procedir a la modificació de les seves dades. Es permet realitzar aquesta modificació des de l’àrea privada i segura que té l’usuari i a la qual accedeix mitjançant les claus obtingudes amb el registre d’usuari; d’aquí que l’usuari hagi de ser especialment diligent en la guàrdia i custòdia d’aquestes claus.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’In-FCTA en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a In-FCTA, en els termes que estableix aquesta política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

In-FCTA, es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, In-FCTA, anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, In-FCTA, no realitza pràctiques de SPAM i no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, In-FCTA, es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Spamming o enviament de correus no sol·licitats: In-FCTA és absolutament contrària a la pràctica de spamming i mai realitza aquest tipus de conductes. In-FCTA únicament envia informació als correus electrònics facilitats per aquells que s’hagin registrat com a usuaris i, per tant, acceptat les condicions generals i la política de protecció de dades per a l’enviament d’informació. In-FCTA tampoc permetrà l’ús d’aquestes pràctiques per part de l’USUARI, procedint a la retirada dels serveis i reservant-se les accions legals que resultin pertinents.

Galetes (Cookies)

Utilització de cookies: In-FCTA utilitza cookies per obtenir informació i realitzar anàlisis estadístiques sobre l’ús del lloc web que sempre es pot també consultar i utilitzar de forma anònima i per permetre el funcionament d’alguns serveis. Les cookies que utilitza In-FCTA són anònimes i no es refereixen a les dades personals de l’usuari ni es pot accedir mitjançant les mateixes en cap cas a les dades que l’usuari pugui tenir en el seu disc dur.

La identitat de l’usuari mai és inserida directament en la cookie i per tant no és interceptable. Les úniques cookies no anònimes, és a dir, que permeten la identificació, només es poden assignar prèvia autorització de l’usuari quan vol tenir identificació immediata per accedir a les àrees restringides del lloc web sense que l’usuari insereixi manualment les seves claus. En tot cas, si l’usuari desitja que no s’instal·lin aquestes cookies té la possibilitat de configurar el seu navegador per impedir-ho sense que es produeixi cap alteració o modificació en l’ús del lloc web d’In-FCTA.

Més informació:

Política de cookies
Termes i Condicions d’ús