In-FCTA Festival

CA EN ES

Del 4 al 10 d'agost

Vi-Bot-Jazz 2019

La Vi-Bot-Jazz 2019 arriba el 20 d’abril com a acte de presentació del III Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA 2019

L’acte de presentació també comptarà amb un servei de punxades a càrrec de diversos restaurants de renom de la Terra Alta i les Terres de l’Ebre, un servei de vins a càrrec de la DO Terra Alta i música jazz a càrrec de Pau Montoya Jazz Quartet.

La presentació de la 3a edició del Festival de Cinema de la Terra Alta se celebrarà en el marc de la Vi-Bot-Jazz 2019 i tindrà lloc el 20 d’abril a partir de les 19.30 h a Bot, a la Terra Alta, a la sala gran del Club Esportiu. El reconegut actor i director del festival, Ivan Massagué, juntament amb Sorolla’t, entitat organitzadora, explicarà als assistents a l’acte algunes de les claus sobre la imatge del festival d’enguany, desvetllarà algun detall de la programació i mostrarà el cartell d’In-FCTA 2019 dissenyat per la mà creativa de Tercer Primera, empresa encarregada de desenvolupar la imatge del festival, de la direcció artística i el disseny gràfic, i que s’erigeix com un dels quatre patrocinadors principals d’In-FCTA 2019.

Durant l’acte, també es presentarà la nova web desenvolupada per 3w2, empresa que també es compta entre el grup de patrocinadors principals, i es projectarà un petit avançament del curtmetratge promocional d’In-FCTA 2019 gravat fa unes poques setmanes a Bot fruit d’un acord de patrocini principal amb FX Animation. Així i tot, el curtmetratge, dirigit per Ivan Massagué, protagonitzat per Àlex Ureña i Guillermo Estrada, i que va implicar figuració de Bot i tota la Terra Alta, no es podrà veure sencer fins el dia 4 d’agost, a la gala d’obertura d’In-FCTA 2019.

Per les punxades, In-FCTA ha comptat amb la inestimable col·laboració de diversos restauradors de la Terra Alta, com són Vegan Market, el Bistrot, les Capçades, Sibarites i Nou Moderno, però també de més enllà, com en el cas de l’Antic Molí, del xef Vicent Guimerà, Cuiner de l’Any de Catalunya per la Vanguàrdia i el Fòrum Gastronòmic, cuiner apassionat que enguany ha estat reconegut amb una estrella Michelin. A banda de les punxades, l’Antic Molí també ha volgut que un àpat per a dos persones del seu menú Efímer siga sortejat entre els assistents a l’acte de presentació.

Com no pot ser d’una altra manera, la DO Terra Alta, un altre dels patrocinadors principals del festival, i In-FCTA han seleccionat una mostra de vins d’arreu de la comarca, amb la presència de vins destacats de la vila amfitriona, que faran la delícia dels assistents. Tot plegat, serà amenitzat pel jazz del quartet de Pau Montoya, que sonarà durant tot l’acte.

Venda d’entrades

La venda d’entrades per al públic s’ha obert aquesta setmana i es mantindrà fins a exhaurir les 320 entrades a què s’ha limitat l’aforament. Poden adquirir-se a l’Ajuntament de Bot, coorganitzador del festival, o en línia a infcta.com pel preu de 9 eur. Aquesta entrada dona accés al recinte i inclou dues punxades, dos vins i una copa. Els menors de 12 anys no han de pagar per accedir a l’acte i, aquell mateix dia, també hi haurà a l’abast d’adults que no vulguen consumir una quantitat limitada d’entrades només d’accés per 2 eur.

Reserva aquí la teva entrada

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *