In-FCTA Festival

CA EN ES

Gala in-FCTA 2020

Una nova edició d’In-FCTA acaba, ha sigut una edició especial i diferent que, de ben segur no oblidarem.⁣⁣ ⁣⁣Hem pogut sentir el vostre caliu i afecte darrera la pantalla. Mai ens falleu per fer d’in-FCTA el gran Festival de Cinema que esten construint In-FCTA no s’atura, la próxima edició seguim amb vosaltres, tornarem amb més cinema.

La Gala, gravada a principis de juliol i ideada com un joc d’estiu entre amics, ha posat el cinema sobre la taula de la mà dels mestres de cerimònia, Juli Fàbregas i Jordi Díaz. Edu Soto, amb un humor pletòric acompanyat de la guitarra de Pablo Méndez, s’encarreguen d’endolcir la sobretaula. Un humor que ha contagiat els altres convidats a taula: Pablo Albuerne (conegut com a Gipsy Chef), Mireia Aixalà, Sergi Pompermayer o el mateix director del festival, Ivan Massagué.

Actuacions magistrals de bons Amics Online, amb la música de Sílvia Pérez Cruz, Muchachito -Jairo Perera- i Bebe -Nieves Rebolledo-, i la dansa de la ballarina Tatiana Monells, que s’han intercalat també amb l’anunci dels premiats i altres espectacles. Llegir +


Guanyadors

Enhorabona als curtmetratges premiats en la 4a edició del Concurs de Curtmetratges:

Millor curtmetratge CoviMAXI:⁣ Fished, de Dani Seguí.⁣

Accèssit:⁣ Aquí i allí, de Miriam

Millor curtmetratge CoviMINI:⁣ L’Orinal, de ⁣Clàudia Vidal

Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores!⁣ ⁣ I gràcies a l’explosiu jurat que ens ha acompanyat aquesta edició.